Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Αυτά είναι τα τρία νέα games του David Jaffe, director των God of War και Twisted Metal (trailer)

*
O David Jaffe, ο άνθρωπος πίσω από τα God of War και Twisted Metal, επιστρέφει στην E3 2021 με νέο υλικό για τα τρία νέα παιχνίδια που ετοιμάζει με την εταιρεία του MovieGames. Το πρώτο από αυτά είναι το Lust from Beyond που κυκλοφορεί στο Steam από τον Μάρτιο και έρχεται πλέον και σε κονσόλες με την M έκδοση. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με επιρροές H.P. Lovecraft και καεί τους παίκτες να λύσουν τα μυστήρια σε μια βικτωριανή έπαυλη. Το δεύτερο είναι το Fire Commander, το οποίο βάζει τους παίκτες να αντιμετωπίσουν καταστροφές και να σώσουν ζωές, διαχειριζόμενοι μια μονάδα της πυροσβεστικής. Τέλος, το Winter Survival Simulator που καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε συνθήκες έντονου κρύου στη φύση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*