Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Εκτός λίστας συμμετεχόντων η Konami

*
Η Konami ανακοίνωσε, μέσω Twitter, πως δε θα συμμετάσχει στην E3 2021, αλλά διαβεβαίωσε πως έχει αρκετά νέα project σε ανάπτυξη και θα τα παρουσιάσει τους ερχόμενους μήνες. Η ακριβής δήλωση:

"Λόγω του χρονοδιαγράμματος, δε θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το "παρών" στη φετινή E3. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε αρκετά νέα project σε ανάπτυξη, οπότε μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις τους ερχόμενους μήνες. Παρόλο που δε θα συμμετέχουμε στη φετινή εκδήλωση, τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA και είμαστε βέβαιοι ότι το 2021 θα έχει μεγάλη επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ESA και ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους τους συμμετέχοντες του φετινού show."


Η E3 2021 αναμένεται να διοργανωθεί στις 12 με 15 Ιουνίου 2021 και έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετές εταιρείες του χώρου, όπως Nintendo, Microsoft, Ubisoft, Activision, Bethesda, Capcom, Sega, Square Enix, Warner Bros. και άλλες πολλές ακόμα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*