Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Η 2K θα ανακοινώσει ένα X-COM στο σύμπαν της Marvel και το Borderlands spin-off Wonderlands

*
Πλησιάζουμε στην E3 2021 και τα πρώτα σχέδια των εταιρειών, όπως της 2K, άρχισαν να διαρρέουν από έγκυρες πηγές. Όπως σημειώθηκε στο Reddit και επιβεβαιώθηκε από τον δημοσιογράφο Jason Schreier, η εταιρεία ετοιμάζει ένα παιχνίδι στη λογική του X-COM και τον κόσμο της Marvel. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Firaxis, η οποία και άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια με τα projects που έχει αναλάβει. Σε ό,τι αφορά το Borderlands spin-off, οι φήμες αναφέρουν πως ονομάζεται Wonderlands και βασικός πρωταγωνιστής του θα είναι η Tiny Tina. Υπενθυμίζεται πως η Take Two έχει ήδη επιβεβαιώσει ένα νέο Gearbox franchise για κυκλοφορία μέχρι τον Απρίλιο του 2022. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες για ένα νέο action game της Hangar13 που περιγράφεται ως μια μείξη του Cthulhu με το Saints Row και θα περιλαμβάνει στοιχεία ανοιχτού κόσμου, σε ένα sci-fi περιβάλλον με υπερφυσικά στοιχεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*