Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Η ESA αφαιρεί από το trailer της τα πλάνα με το DualSense του PS5

*
Το χάσμα μεταξύ ESA και Sony φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι μεγάλο και η διοργανώτρια αρχή της E3 2021 αφαίρεσε από το trailer της τα πλάνα με το DualSense του PS5. To αρχικό trailer δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (πριν αρχίσει το show) και περιλάμβανε πλάνα με χέρια ενός χρήστη που κρατούσε το DualSense.



Το θέμα είναι πως η ESA αφαίρεσε το εν λόγω video και ανέβασε ένα νέο, στο οποίο το χειριστήριο του PS5 απουσιάζει εμφατικά, ενώ δίνουν κανονικά το «παρών» όλα τα υπόλοιπα controllers.



Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι το PlayStation απουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από έκθεση E3 μόνο τυχαίο δεν είναι. Αν και η κατάσταση με την πανδημία ακουγόταν πως έβαλε τις δύο πλευρές ξανά στο τραπέζι, φαίνεται πως τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά και βλέπουμε αυτήν την εξέλιξη. Μένει να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα ενόψει E3 2022. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*