Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Η Konami ανακοινώνει το Power Pro Kun Pocket R για το Nintendo Switch (trailer)

Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής παρουσίασης της Nintendo στην E3 2021, η Konami ανακοίνωσε το Power Pro Kun Pocket R για το Nintendo Switch. Πρόκειται για μία σειρά spin-off, που κυκλοφορεί κυρίως στις φορητές κονσόλες της Nintendo και κυρίως στην Ιαπωνία. Πρώτος της τίτλος της σειράς ήταν το Power Pro Kun Pocket, που κυκλοφόρησε το 1999 για το GameBoy Color. Μάλιστα προέρχεται από μία άλλη δημοφιλή σειρά της Ιαπωνίας, την Power Pro Baseball.

Η ιστορία του νέου τίτλου βασίζεται στα παιχνίδια Power Pro Kun Pocket και Power Pro Kun Pocket 2 και προσθέτει νέα modes, όπως και υποστήριξη mutliplayer έως 4 παικτών. Το Power Pro Kun Pocket R αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χειμώνα για το Nintendo Switch. Δείτε το νέο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*