Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sable

*
Η Raw Fury και η Shedworks ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sable. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, για Xbox Series S, Xbox Series X, Xbox One και PC. Δημιουργός του νέου τίτλου και συνιδρυτής της Shedworks, είναι ο Gregorios Kythreotis που αναφέρει ότι έχει εμπνευστεί από γαλλικά και βέλγικα κόμικ αλλά και από τα ιαπωνικά anime. Μάλιστα αναφέρει μέσω twitter ότι η απόδοσή του θα είναι στα 30 fps, ενώ εξετάζουν την επιλογή για αλλαγή ακόμη και στα 24 fps.

Η αποκάλυψη του παιχνιδιού έγινε στην E3 2018 και έκτοτε έχουν ανακοινωθεί ελάχιστες πληροφορίες. Ξεκινήστε ένα όμορφο ταξίδι, παρέα με τη Sable η οποία θα περιπλανηθεί σε απέραντες ερήμους με μαγευτικά τοπία, καθώς και από ερείπια πρώην διαστημόπλοιων. Πρόκειται για μία μίξη 3D platforming αλλά και εξερεύνησης σε open world, το οποίο έχει κάτι από το Zelda: Breath of the Wild.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*