Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Και στο Nintendo Switch η κυκλοφορία των Life Is Strange: True Colors και Life Is Strange Remastered Collection (trailer)

Κατά την διάρκεια του Nintendo Direct στα πλαίσια της E3 2021, η Square Enix ανακοίνωσε πως τα Life Is Strange: True Colors και Life Is Strange Remastered Collection θα κυκλοφορήσουν και στο Nintendo Switch στις 10 Σεπτεμβρίου 2021. Όπως ανακοινώθηκε στις πρώτες μέρες της E3 2021, το Life Is Strange Remastered Edition θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία για PlayStation 4, ενώ όσοι αγοράσουν το Life Is Strange True Colors Deluxe Edition, θα λάβουν την συλλογή remastered δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε πως το Life Is Strange Remastered Collection θα περιλαμβάνει το πρώτο τίτλο της σειράς Life Is Strange και το prequel του Life Is Strange: Before The Storm.

Δείτε παρακάτω το animated trailer που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του Nintendo Direct:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*