Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Στις 15 Ιουνίου η διεξαγωγή του Official E3 2021 Awards Show

*
Η Entertainment Software Association ανακοίνωσε ότι το Official E3 2021 Awards Show θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Συντάκτες από τα IGN, GameSpot, PC Gamer και GamesRadar θα καθορίσουν τους νικητές, έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των τίτλων που θα παρουσιαστούν καθ' όλη τη διάρκεια της Ε3 2021. Το panel θα ψηφίσει το "Most Anticipated" της E3 2021, αλλά και του "Most Anticipated" τίτλους από κάθε publisher και developer. Σε ρόλους παρουσιαστών οι Greg Miller (Kinda Funny), Alex “Goldenboy” Mendez και Jacki Jing.

"Για το φετινό event, συνεργαζόμαστε με συντάκτες που προέρχονται από μερικά από τα κορυφαία video game media outlets, για να δημιουργήσουμε το Official E3 2021 Awards Show, όπου θα αναδειχτούν τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια. Η παρουσίαση θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις, μια γιορτή για τους publishers και developers, που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την E3 2021", δήλωσε ο Stanley Pierre-Louis, πρόεδρος και CEO της Entertainment Software Association.


Η E3 2021 θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 15 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*