Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Την Κυριακή 13 Ιουνίου το φετινό PC Gaming Show με παρουσία της Valve!

*
Η Future ανακοίνωσε πως το PC Gaming Show της E3 2021 θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 00.30 της 14ης Ιουνίου για τη χώρα μας και στόχο έχει να μεταφέρει όλα τα νέα από το χώρο του PC Gaming. Στη διάρκειά της θα παίξουν 39 νέα trailers, νέες ανακοινώσεις, αλλά και συνεντεύξεις στελεχών και δημιουργών για τα όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους αρκετούς μήνες στους προσωπικούς υπολογιστές. Η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση πάντως είναι και η παρουσίαση της Valve που θα κάνει μια ανακοίνωση για το Steam. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, αλλά οι τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες με τα όσα ακούγονται για την πλατφόρμα της εταιρείας, αλλά και το ενδεχόμενο ενός φορητού συστήματος στα δεδομένα του Nintendo Switch με την κωδική(;) ονομασία SteamPal. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει. Ραντεβού σε Twitch, YouTube και… Enternity.gr φυσικά!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*