Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Το Forza Horizon 5 πηγαίνει στο Μεξικό (trailer)

Αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα το Forza Horizon 5, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Μεξικό. Το αυτοκίνητο που πιθανότατα θα κοσμεί το εξώφυλλο είναι το Mercedes-AMG Project ONE, μιας και πρωταγωνίστησε στο trailer, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και το Ford Bronco του 2021 για μια μικρή επίδειξη του gameplay.

Η επιλογή του Μεξικό ως σκηνικό για τον νέο τίτλο ήταν κάτι που δε χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη, κατά τους δημιουργούς, μιας και περιλαμβάνει τα πάντα: από βουνά έως αρχαίες πόλεις των Μάγια και ποτάμια που διασχίζουν τη ζούγκλα. Ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει νέες τοποθεσίες για τη διεξαγωγή του Horizon Festival κι έτσι θα κυκλοφορεί στην πολυποίκιλη πόλη Guanajuato και στα περίχωρά της.


Για να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση, οι δημιουργοί θα συμπεριλάβουν το νέο Expedition Mode που θα διευκολύνει τους παίκτες. Ένα εντυπωσιακό νέο στοιχείο είναι το δυναμικό σύστημα καιρού, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Forza Horizon 4 όμως εξελιγμένο. Πλέον, ο καιρός δε θα είναι σταθερός για κάθε κομμάτι του Μεξικό, δηλαδή σε μια περιοχή μπορεί να χιονίζει ενώ σε μια άλλη να έχει αφόρητη ζέστη.

Οι παίκτες που παίζουν με παρέα θα χαρούν με την υπόσχεση για έναν τεράστιο κόσμο με μεγάλη ποικιλία σε τοπία και δραστηριότητες, όπως και βελτιώσεις στα συστήματα προσκλήσεων και άλλα.

Ένα δημοφιλές mode που εμφανίστηκε στο Forza Horizon 4 μετά την κυκλοφορία του, το “The Eliminator” (battle royale, ουσιαστικά) θα υπάρχει εξ αρχής στο Forza Horizon 5. Επιπλέον, το Events Lab θα δίνει ισχυρά εργαλεία στον παίκτη για να δημιουργεί εντελώς δικά του modes, καθορίζοντας τους κανόνες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δόθηκε στο βίντεο της αποκάλυψης, όπου το event θύμιζε μια πίστα Hot Wheels με μεγάλα άλματα και γιγαντιαίες μποτίλιες που έπρεπε να πέσουν από τα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά στα γραφικά, η Turn 10 Studios υπόσχεται να εκμεταλλευτεί πλήρως τις κονσόλες Xbox Series X|S – έγινε μια αναφορά στη συμπερίληψη ray tracing, τουλάχιστον για το Forzavista. Επίσης, δείχνοντας τα αχανή δάση του Μεξικό, οι δημιουργοί ανέφεραν πως θα χρησιμοποιείται volumetric lighting για καλύτερη απόδοση του φωτός.

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 9 Νοεμβρίου 2021 και θα προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass για όλους τους συνδρομητές.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlayGround

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*