Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Gate: Επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα η Electronic Arts

*
Η Electronic Arts επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κάρτες του FIFA Ultimate Team πωλούνταν με παράνομο τρόπο στους παίκτες. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώση, πριν μερικές μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, που ήθελαν υπάλληλο της EA να πουλάει σε παίκτες του FIFA κάρτες με σπάνιους ποδοσφαιριστές, έναντι ακόμα και χιλιάδων δολαρίων. Η EA ξεκίνησε άμεσα έρευνα και τώρα, επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Μάλιστα αναφέρει πως πιθανό στην υπόθεση να εμπλέκονται περισσότεροι υπάλληλοι.

Η εταιρεία καταδικάζει αυτές τις πρακτικές που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το User Agreement, τονίζει πως δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές και όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όποιος υπαλλήλους πιθανό να εμπλέκονται, ενώ οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτού του είδους τις συναλλαγές θα αποκλειστούν δια παντός από το FIFA Ultimate Team. Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκε η δυνατότητα των υπαλλήλων να προσθέτουν περιεχόμενο σε λογαριασμούς παικτών, κάτι που σύμφωνα με τον publisher υπάρχει για λογους δοκιμών, ποιοτικού ελέγχου, παροχής βοήθειας και προσφοράς δώρων σε celebrities, ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους.




Τα αντικείμενα που πουλήθηκαν παράνομα αντιστοιχούν στο 0,0006% όλων των καρτών του Ultimate Team του FIFA 21, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση. Τέλος τονίζει ότι το ποσοστό είναι τόσο μικρό που δεν επηρρεάζει την ομαλή λειτουργία του FIFA Ulltimate Team και κυρίως τις πιθανότητες να αποκτήσει ο κάθε παίκτης τα ίδια αντικείμενα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*