Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Play Live: Η EA επιβεβαιώνει ώρες και παρουσιαστή-superstar

*
Η EA επιβεβαίωσε κάποιες ακόμη πληροφορίες για το EA Play Live event που έχει προγραμματίσει για φέτος, κάνοντας τους fans να το περιμένουν με ακόμη περισσότερη αγωνία. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λοιπόν στις 20.00 ώρα Ελλάδος της 22ης Ιουλίου με το pre-show, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το κύριο μέρος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκειά του, αλλά εκτιμάται κοντά στα 90 λεπτά. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο WWE Star Austin Creed (Xavier Woods) και μέσα σε αυτά που θα δούμε αναμένεται να είναι τα Madden NFL 22, FIFA 22 και Battlefield 2042. Μέσα στις πολλές φήμες είναι και αυτές της επανεμφάνισης για το Dead Space, με την EA Motive να αναλαμβάνει να επαναφέρει τη σειρά στο σήμερα της βιομηχανίας. Περισσότερα σε -σχεδόν- ένα μήνα λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*