Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: «Η Codemasters θα διατηρήσει την ταυτότητά της, όπως ακριβώς και η Respawn»

*
Ο CEO της EA, Andrew Wilson, ξεκαθάρισε πως η εταιρεία δεν έχει πρόθεση να πειράξει την Codemasters μετά την σχετική εξαγορά και πως θα την αφήσει να διατηρήσει την ταυτότητά της, όπως η Respawn. Ο γνωστός publisher έκανε δική του την Codemasters τον Φεβρουάριο έναντι 1.2 δισ. δολαρίων, αλλά δεν θέλει να της αλλοιώσει την ταυτότητα, όπως τουλάχιστον δηλώνει επίσημα. «Όπως ακριβώς και με την Respawn, ο στόχος μας δεν είναι απλά να εξαγοράσουμε την Codemasters, αλλά να τη βοηθήσουμε να μετατραπεί σε ένα studio της Electronic Arts και να βελτιωθεί περαιτέρω», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος και συμπλήρωσε: «όπως και με την Respawn, θα δώσουμε στην Codemasters τα κλειδιά για ένα σετ εργαλείων. Θα πάρουν οι άνθρωποί της όσα πράγματα χρειάζονται από εκεί και θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την πορεία τους. Αυτήν που τους έκανε ξεχωριστούς τόσα χρόνια». Με την άποψή αυτή συμφώνησε και ο CEO της Codemasters, Frank Sagnier, ο οποίος τόνισε πως το τμήμα πωλήσεων και marketing της ΕΑ θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα franchises του developer να πάνε ένα βήμα μπροστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*