Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Άνοδος για το Q1 του νέου οικονομικού έτους, καθυστέρηση για το NBA Live 20

*
Η EA δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού της έτους (που τελείωσε στις 30 Ιουνίου) και όλα δείχνουν πως τα πήγε εξαιρετικά. Μέσα σε όλα, ανακοίνωσε και την καθυστέρηση κυκλοφορίας του NBA Live 20. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά. Αρχικά, τα Apex Legends και το The Sims κατάφεραν να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε αυτό το θετικό ξεκίνημα, ενώ και το FIFA Ultimate Team κατέγραψε πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες συνδεδεμένους σε ημερήσια βάση κατά τη διάρκεια του Team of the Season in-game event.

Τα Sims 4 expansion packs σημείωσαν άνοδο στις αγορές κατά 55% (σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο), ενώ και το Star Wars: Galaxy of Heroes έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον 80 εκατομμύριων παικτών. Σε ότι αφορά το NBA Live 20 πάντως, η εταιρεία δεν έκανε κάποια ανακοίνωση, αλλά στη λίστα του financial report, φαίνεται πως το παιχνίδι μεταφέρθηκε για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, δηλαδή θα κυκλοφορήσει κάπου ανάμεσα στην 1η Οκτωβρίου και την 31η Δεκεμβρίου, τη στιγμή που το περιμέναμε τον Σεπτέμβριο.


Η ΕΑ αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις μετά από παρατήρηση Μέσων του εξωτερικού και τόνισε πως με το NBA Live θέλει να κάνει φέτος μια ξεχωριστή προσέγγιση στο NBA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*