Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Πολλές πωλήσεις και εκατομμύρια παίκτες

*
Η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2017 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2017. Ο Andrew Wilson, Chief Executive Officer, ανέφερε πως το συγκεκριμένο οικονομικό έτος έφερε πολλά στους παίκτες, με την ίδια την EA να σημειώνει ρεκόρ συνολικών πωλήσεων, ενώ υπολογίζει πως ήταν ο νούμερο ένα publisher σε PS4, Xbox One στη Δύση για όλο το έτος. Οι ψηφιακές πωλήσεις έφεραν στα ταμεία 3,034 δις δολάρια, αύξηση 20% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Όσον αφορά συγκεκριμένα games, το Battlefield 1 έχει πλέον 19 εκατομμύρια παίκτες, 50% αύξηση σε σχέση με το Battlefield 4 την ίδια περίοδο. Το FIFA 17 έφτασε τα 21 εκατομμύρια παίκτες, με τα 12 εξ αυτών να ρίχνουν αρκετό βάρος στο νέο story mode “The Journey”, ενώ αν νομίζατε πως η σειρά The Sims έχει χάσει την αίγλη της στο κοινό, γελιέστε. Το The Sims 4 είδε αύξηση παικτών κατά 33% από έτος σε έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*