Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA και NFL ανανεώνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025

*
Οι ιδιοκτήτες της National Football League αναμένεται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την Electronic Arts εντός της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει πως η σειρά Madden θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι και το 2025. Η εν λόγω συμφωνία θα επιτρέψει στην EA να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει simulation games που θα βασίζονται στις ομάδες και τα matches του NFL. Ταυτόχρονα η EA θα έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει arcade-style games, αλλά και companion apps των εν λόγω παιχνιδιών.

Οι αναφορές για το deal μεταξύ NFL και EA ενισχύονται από τον Albert Breer, NFL reporter των Sports Illustrated και MMQB. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επέκταση της συμφωνίας θα φτάσει το gaming franchise μέχρι και το Madden NFL 27.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*