Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EVO 2020: Ακυρώνεται και αυτό λόγω κορονοϊού

*
Η διοργανώτρια αρχή του EVO 2020 ανακοίνωσε πως προχωράει στην ακύρωση της φετινής εκδήλωσης, λόγω του κορονοϊού. Το event ήταν προγραμματισμένο να διοργανωθεί από τις 31 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου στο Mandalay Bay Resort and Casino του Las Vegas, ωστόσο οι φόβοι για εξάπλωση του ιού αλλάζουν τα σχέδια. Στη θέση του event θα γίνει μια αντίστοιχη online εκδοχή μέσα στο καλοκαίρι, με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται στις επόμενες εβδομάδες. Οι εγγραφές πάντως θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες. Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια θα αποζημιωθούν, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τις κρατήσεις ξενοδοχείων. Δείτε το σχετικό tweet του επίσημου λογαριασμού για το event στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*