Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EVO 2020: Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια, επιστρέφει το Marvel Vs. Capcom 2, εκτός το Mortal Kombat 11!

*
Το EVO 2020 αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς ανακοινώσεων και πλέον έχουμε τη λίστα των τίτλων που θα δώσουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό event των fighting games. Όπως ανακοίνωσε ο co-founder του EVO, Joey Cuellar, και ο competitive fighting game player Mike Ross, τα παιχνίδια που θα βρίσκονται στη φετινή διοργάνωση είναι τα Super Smash Bros. Ultimate, Street Fighter V: Championship Edition, Tekken 7, Dragon Ball FighterZ, Under Night In-Birth Exe: Late[cl-r], Soul Calibur VI, GranBlue Fantasy Versus, Samurai Shodown και Marvel vs. Capcom 2. Ειδικά το τελευταίο είναι η μεγάλη έκπληξη, καθώς κυκλοφόρησε το 2000 και στο event θα υπάρχει εορτασμός για τα 20 χρόνια παρουσίας του. Το EVO 2020 θα λάβει χώρα στο Mandalay Bay του Λας Βέγκας από τις 31 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*