Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Early Access και νέο trailer για το Monster Sanctuary της Team 17

*
Το Monster Sanctuary είναι το νέο παιχνίδι της Team 17 που θυμίζει κάτι από μείξη Pokemon και Metroidvania. Ο τίτλος είναι πλέον σε φάση Early Access και ο παίκτης μπορεί να εξερευνήσει τον κόσμο ως ένας μικρός χαρακτήρας που φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος Monster Keeper, δημιουργώντας ομάδες με τέρατα. Κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του skill tree και μπορείτε να το προσαρμόσετε στο στιλ σας. H Moi Rai Games έχει αναλάβει την παραγωγή του και δουλεύει πάνω στο Monster Sanctuary από το 2015, αν και το project προχώρησε ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή το παιχνίδι σε φάση early access για το PC μέσω του Steam και το αρχικό πλάνο είναι να μείνει σε αυτό το στάδιο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Δείτε το νέο trailer στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*