Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Earth's Dawn: Ανακοίνωση των εκδόσεων για Switch και κινητά

*
Το Earth's Dawn θα κυκλοφορήσει για περισσότερες πλατφόρμες, όπως ανακοινώθηκε από τις One or Eight και Maximum Games, μέσα από το Twitter. Πιο αναλυτικά, οι επιπλέον εκδόσεις αφορούν το Nintendo Switch, συσκευές με λειτουργικό Android και iOS, με ημερομηνία διάθεσης την 25η Ιανουαρίου. Ο συγκεκριμένος προγραμματισμός αφορά μόνο την ιαπωνική αγορά. Η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από την υπεράνθρωπη προσπάθεια μιας ομάδας στρατιωτών να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τους E.B.E. μία εχθρική φυλή εξωγήινων. Οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν τα κατάλληλα όπλα που απαιτεί η κάθε περίσταση ενώ εξίσου σημαντικά είναι και τα combos μέσα στην μάχη, συνδυάζοντας ιδανικά melee και ranged επιθέσεις. Ο 2D action-rpg τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PS4, Xbox One και PC σε παγκόσμια κλίμακα, με την κυκλοφορία των νεότερων εκδόσεων εκτός των ιαπωνικών συνόρων να παραμένει ένα μυστήριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*