Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Embracer Group και THQ Nordic εξαγόρασαν τα Tarsier Studios των Little Nightmares games

*
Embracer Group και THQ Nordic ανακοίνωσαν την εξαγορά των Tarsier Studios, της ομάδας πίσω από τα Little Nightmares videogames. Η Embracer Group θα ενισχύσει το team για να επενδύσει περισσότερο σε νέα IPs, ενώ το ίδιο το studio θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως κάνει μέχρι σήμερα. Η Embracer Group (μητρική εταιρεία της THQ Nordic) θα λειτουργεί ως ιδιοκτήτης, χρηματοδότης και publisher των επόμενων games της Tarsier, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 στη Σουηδία. Σήμερα, η ομάδα αριθμεί 65 υπαλλήλους και έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλους publishers, όπως οι Sony Interactive Entertainment, Nintendo και Bandai Namco. Ακόμη, η Tarsier έχει δημιουργήσει τα Little Nightmares, Statik και Stretchers, τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν σε Bandai Namco, Tarsier και Nintendo αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*