Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

End of Summer Sale στο Humble Store

Οι κυνηγοί των ψηφιακών εκπτώσεων θα πρέπει να σπεύσουν στο Humble Store όπου έχουν ξεκινήσει γενναίες μειώσεις τιμών για εκατοντάδες τίτλους. Για την ώρα, το Stealth Inc 2: Α Game of Clones δίνεται δωρεάν, ενώ η λίστα των τίτλων σε έκπτωση θα ανανεώνεται συνεχώς, οπότε καλό θα είναι να τσεκάρετε συχνά κάνοντας κλικ εδώ. Μερικά από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια που προσφέρονται σήμερα με έκπτωση είναι τα Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ($3,74), Super Time Force Ultra ($5,09), Tesla Effect ($3,99) και Audiosurf ($0,99). Η πλειονότητα των τίτλων δίνεται υπό μορφή Steam code και για αρκετούς από αυτούς δίνονται DRM-free copies αλλά και Android builds. Το 10% των εσόδων θα δοθούν στο Wikimedia Foundation.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*