Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games Store: Σχεδόν 11.5 εκ. δολάρια η επένδυση για τα δωρεάν games, Saints Row 5 και Dead Island 2 οι νέες συμφωνίες

*
Στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα σε Apple και Epic, ήρθαν στη δημοσιότητα αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως τα χρήματα που δαπάνησε η δεύτερη για τα δωρεάν games του Epic Games Store, αλλά και πληροφορίες για τα Saints Row 5 και Dead Island 2. Όπως φαίνεται λοιπόν, 7% των χρηστών που κατέβασε ένα από τα δωρεάν games που προσφέρθηκαν έκανε και μια αγορά, ενώ για τα 11.5 εκ. δολάρια που δαπάνησε, η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει τη δημιουργία 5 εκ. νέων λογαριασμών. Τα περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν για τίτλους όπως τα Batman: Arkham και Subnautica, ενώ στη λίστα δεν περιλαμβάνεται το Grand Theft Auto V (για να κάνουμε συγκρίσεις). Μπορείτε να δείτε έναν αναλυτικό πίνακα στη συνέχεια.



Σε ό,τι αφορά το μέλλον, φαίνεται πως η Epic έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική πώληση των Saints Row 5 και Dead Island 2 από την πλατφόρμα της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*