Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games: «Αριστουργηματικό το system design του PS5»

*
Ο αντιπρόεδρος του τμήματος engineering της Epic Games έκανε δήλωση σχετικά με το PS5, χαρακτηρίζοντας αριστουργηματικό το system design του. Ο Nick Penwarden σημείωσε στο Official PlayStation Magazine το πόσο θα βοηθήσει η ισχύς της κονσόλας στα της επεξεργασίας των δεδομένων και της διαχείρισης των αρχείων. «Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα τεράστιο βήμα στον τομέα του computing και της απεικόνισης, αλλά πρωτοπορία σε επίπεδο αποθήκευσης και τεχνολογίας συμπίεσης που θα φέρει στους παίκτες νέες εμπειρίες και games», σημείωσε χαρακτηριστικά. O Kim Libreri, CTO της Epic μίλησε κι αυτός από την πλευρά του και εξήγησε πως τα next gen γραφικά και η επεξεργαστική ισχύς δεν θα κάνουν απλά πιο εντυπωσιακά τα games, αλλά και πως θα μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο νέα concepts και θα βοηθήσουν τους developers να εκμεταλλευτούν το δυναμικό περιβάλλον και τους φωτισμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*