Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games: Το Unreal Engine 5 tech demo μπορεί να «τρέξει» σε 1440p και 40fps σε notebook με RTX 2080

*
Το Unreal Engine 5 tech demο που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο PS5 «έτρεχε» στα 1440p και σε 30fps, ωστόσο το ίδιο μπορεί να «τρέξει» σε notebook με RTX 2080 στα 40fps. Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Epic Games στην Κίνα, ενώ σημείωσε ότι σε ισχυρά PC μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Και όπως φαίνεται, το tech demo δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως και τις τρομερές ταχύτητες που έχουν ανακοινωθεί για τον SSD της κονσόλας της Sony. Συγκεκριμένα, ο developer της Epic Games σημείωσε πως: «Ο στόχος μας είναι η ποιότητα γραφικών του demo και θέλουμε να τρέχει στα 60fps στις next-gen κονσόλες. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε φτάσει εκεί, είμαστε στα 30fps. Ο στόχος μας είναι τα 60fps, και γι’ αυτό δεν μπορούμε να διαθέσουμε τώρα την Unreal Engine 5».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*