Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EuroPlay Games Contest: Εμπορικοί σύλλογοι διοργανώνουν διαγωνισμό gaming στα πρότυπα της Eurovision

*
7 μεγάλοι εμπορικοί σύλλογοι που ασχολούνται με τον κλάδο των videogames ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για το διαγωνισμό EuroPlay Games Contest, ο οποίος θα γίνει στα πρότυπα της Eurovision και θα μεταδοθεί στο πλαίσιο της online Gamescom 2020. Η “Eurovision των gamers” θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου και σε αυτό συμμετέχουν οι σύλλογοι της Μεγάλης Βρετανίας, της Ολλανδίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Λετονίας, ενώ θα συμμετέχει και αυτός της Αυστραλίας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο Twitch με παρουσιαστή τον Mr Midas, με τις διάφορες αγορές να προβάλλουν ακυκλοφόρητα games από developers τους. Η ψηφοφορία για τον νικητή θα γίνει μέσω Twitter. Ο βρετανικός σύλλογος δε θα αποφασίσει τον εκπρόσωπό του σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*