Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Events βασισμένα σε εκείνα του Fortnite θέλει η Infinity Ward για το Call of Duty: Warzone

*
Το νέο battle royale της Infinity Ward, Call of Duty: Warzone έχει ήδη δει μεγάλη επιτυχία, ενώ η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να ανανεώνει το ενδιαφέρον των παικτών προσθέτοντας νέα modes. Για να αποφύγει, όμως, την ανακύκλωση τους, η Infinity Ward φαίνεται να έχει μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον του τίτλου.

Σύμφωνα με τον narrative director Taylor Kurosaki, το Call of Duty σκοπεύει να μεταδώσει την ιστορία του με επιπλέον τρόπους, πέρα από το κύριο campaign. Τόνισε, επίσης, πως η πλοκή του Modern Warfare δεν τελείωσε με το πέρας του campaign και ότι συνεχίζεται τόσο στο Spec Ops, όσο και στο Warzone. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η εταιρεία βασίζεται ακριβώς πάνω στη νοοτροπία με την οποία το Fortnite της Epic Games λέει την ιστορία του μέσα από μεγάλα και κύρια events στο τέλος κάθε σεζόν, ελπίζοντας πως θα καταφέρει το ίδιο και για το Call of Duty, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύμπαν στο οποίο όλα θα δένουν αρμονικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*