Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FFXI: Τελευταίο expansion, mobile spin off και τέλος από PS2/X360

Μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί το Endgame του Final Fantasy XI, το οποίο θα προστεθεί στον τίτλο όχι ακριβώς ως μονολιθικό expansion όσο ως κύματα περιεχομένου. Όλα θα προστεθούν σε τρία κύματα, με το πρώτο update να γίνεται το Μάιο και να ακολουθούν δύο ακόμη τον Αύγουστο και το Νοέμβριο. Μετά από όλα αυτά σταματά η στήριξη του τίτλου με νέο περιεχόμενο, αλλά θα συνεχιστεί η τεχνική του υποστήριξη. Θα διεξαχθεί και in-game εορτασμός, σειρά από events, mini-campaign κ.λπ. που συνθέτουν το λεγόμενο “The Goddess Gala”. Ιούνιο και Σεπτέμβριο πάντως θα χωρέσουν κι άλλα updates, βελτιωτικού χαρακτήρα. Θα εφαρμοστούν βελτιώσεις στο UI και στη μάχη, νέα quests και περιοχές, ακόμη και events κατά τα πρότυπα των FATES από το Final Fantasy XIV. Από το Μάρτιο του 2016 πάντως θα σταματήσει κάθε υποστήριξη για τις εκδόσεις του τίτλου σε PS2 και Xbox 360, άρα η έκδοση για PC θα είναι η μόνη που θα είναι όρθια του χρόνου τέτοια εποχή. Μέσα σε όλα η Square Enix, σε συνεργασία με την κορεατική Nexon, ετοιμάζει mobile client για το Final Fantasy XI, το οποίο θα χρησιμοποιεί touch UI και θα είναι έτοιμο μέσα στο 2016 για Ιαπωνία, Κορέα, Ασία, Βόρειο Αμερική και Ευρώπη.



Τέλος, ανακοινώθηκε το Final Fantasy Grandmasters, νέος τίτλος για iOS και Android, που αναπτύσσεται από την Groot και εντάσσεται στην Vana’diel, δηλαδή στον κόσμο του Final Fantasy XI. Το beta testing ξεκινά τον Απρίλιο. Σε κάθε περίπτωση ο τίτλος περιγράφεται ως “MMO-like” RPG με τους παίκτες να κινούνται στις ίδιες περιοχές και να έχουν πρόσβαση στα ίδια quests. Θα περιλαμβάνεται και job system. Αυτός ο τίτλος πάντως, για την ώρα, προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*