Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

FIFA 21: Σημαντικές αλλαγές στα Division Rivals του Ultimate Team (trailer)

Η EA Sports έχει καθορίσει ένα όριο στον αριθμό των αγώνων που καθορίζουν το Weekly Score στο Division Rivals του FIFA 21. Αφότου παίξετε τους πρώτους 30 αγώνες στο Rivals, το δημοφιλές online mode του Ultimate Team, οι αγώνες θα σταματήσουν να μετράνε στο Weekly Score σας. Σε περίπτωση που παίξετε περισσότερους από 30 αγώνες την εβδομάδα, θα καταγράφεται η πρόοδός σας στα Objectives, θα κερδίζετε υψηλότερα Skill Ratings και θα ανεβαίνετε κατηγορία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EA η αλλαγή πραγματοποιήθηκε αφότου διαπιστώθηκαν θετικά αποτελέσματα στα Squad Battles ως ένας τρόπος να διασφαλιστεί ότι εκείνοι που παίζουν στο εβδομαδιαίο Division Rivals θα έχουν μια πιο προβλέψιμη εμπειρία. Για την ώρα οι ανταμοιβές από τα Division Rivals καθορίζονται από τη θέση που έχετε κάθε εβδομάδα στα leaderboards. Ως τώρα, όσο περισσότερους αγώνες παίζατε, τόσο περισσότεροι οι πόντοι σας στο Weekly Score.

Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα είναι πως όσοι έχουν χρόνο να αγωνίζονται στο Division Rivals έχουν μεγαλύτερο Weekly Score σε σχέση με εκείνους που παίζουν λιγότερο.

Ακόμα, στα Division Rivals θα προστεθεί ένα ακόμα rank και έτσι ο αριθμός τους ανεβαίνει στα έξι. Επιπλέον, η κατηγορία σας στα Division Rivals θα μπορεί να καθοριστεί από τα αποτελέσματά σας στους 30 πρώτους αγώνες αλλά και το επίπεδο δυσκολίας που αγωνιστήκατε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο FIFA 21, κάθε φορά που θα ανεβαίνετε κατηγορία στα Rivals, θα κερδίζετε εφάπαξ ένα coin reward aπου θα προστίθεται στο club σας αμέσως μετά τον προβιβασμό. Όταν ολοκληρωθεί η τοποθέτησή σας, θα κερδίσετε coins για όλες τις προηγούμενες κατηγορίες.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!