Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook Gaming App: Έτοιμο να τα βάλει με Twitch και YouTube

*
To Facebook ετοιμάζει το Facebook Gaming App με στόχο να το θέσει αντιμέτωπο με τα Twitch και YouTube στα της διανομής περιεχομένου. Το Facebook Gaming App θα εστιάσει στο κομμάτι του streaming με βάρος στους γνωστούς του χώρου, αλλά και απλούς χρήστες που μοιράζονται την αγάπη τους για το gaming στα social media. Η εφαρμογή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμη πρώτα σε συσκευές με λειτουργικό Android. Η έκδοση του iOS αναμένεται αμέσως μετά και αφού πάρει τις σχετικές εγκρίσεις της Apple. To λανσάρισμα της εφαρμογής ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, ωστόσο το γεγονός ότι όλος ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του βολεύει αρκετά στο να επισπεύσει η διαδικασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*