Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fantastic Beasts 3: Ο Mads Mikkelsen αρνείται τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Johnny Depp

*
Ο Δανός ηθοποιός Mads Mikkelsen αρνήθηκε τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Johnny Depp στην ταινία Fantastic Beasts 3. Πρόσφατα η Warner Bros. ζήτησε από τον Johnny Depp να παραιτηθεί από το ρόλο του Gellert Grindelwald ύστερα από την ήττα του στη δικαστική του διαμάχη με τη Sun, κάτι που ξεκίνησε τη φημολογία για το ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει. Οι πρώτες αναφορές που διαδόθηκαν στο ίντερνετ αφορούσαν μια λίστα του σκηνοθέτη της σειράς, David Yates, η οποία πρότεινε αντικαταστάτες για τον Depp με πρώτο όνομα αυτό του Mikkelsen.

Μιλώντας σχετικά με τις φήμες, ο Mikkelsen διέψευσε πως του έχει γίνει η οποιαδήποτε νύξη από μεριάς Warner Bros., συνεχίζοντας λέγοντας πως ότι ξέρει σχετικά προέρχεται από τις εφημερίδες και πως απλά περιμένει ένα τηλεφώνημα.


Η τρίτη κινηματογραφική παραγωγή της σειράς – prequel του Harry Potter Franchise θα περιλαμβάνει στο καστ της τους Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law και Jessica Williams. Θα σκηνοθετηθεί από το Yates με σενάριο της J. K. Rowling και του Steve Kloves. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 15 Ιουλίου του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*