Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Far Cry 5: Το περιεχόμενο των συλλεκτικών εκδόσεων

*
Πριν από λίγο η Ubisost παρουσίασε το announcement trailer για το επερχόμενο Far Cry 5. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 για PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Project Scorpio και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμος σε 3 εκδόσεις. Ανεξαρτήτως εκδόσεως, όσοι προβούν σε προ-παραγγελία θα λάβουν το “Doomsday Prepper Pack”, το οποίο περιλαμβάνει στολή, όπλο, vehicle skin, καθώς και κάποια επιπλέον "καλούδια".



Η απλή έκδοση του τίτλου θα στοιχίζει 59,99 ευρώ, η Deluxe Edition (€69,99) θα περιλαμβάνει τα Big Game Hunter Pack, Ace Pilot Pack, Explosive Pack, Chaos Pack, AR-C Assault Rifle και το .44 Magnum Handgun με αποκλειστικά skins, ενώ η Gold Edition (€89,99) θα περιέχει ότι και η Deluxe Edition συν το Season Pass του τίτλου. Επί το παρόντος, το περιεχόμενο του Season Pass δεν έχει ανακοινωθεί. Τέλος, θα υπάρχει και η Steelbook Gold Edition (€99,99) που θα περιλαμβάνει ότι και η Gold Edition, καθώς και ένα steelbook case. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις συγκεκριμένες εκδόσεις μέσω του store της Ubisoft εδώ.



Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως στη δημοσιότητα δόθηκαν και 3 νέα trailers με μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες του Far Cry 5. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*