Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ferrari Hublot eSports Series: Η Ferrari μπαίνει ενεργά στα eSports και το competitive gaming (video)

*
Η Ferrari ανακοίνωσε το Ferrari Hublot eSports Series, την απόπειρά της να μπει στο χώρο του κυβερνοαθλητισμού και στο competitive gaming. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και θα εστιάζει στο simulation racing, δίνοντας δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους ενήλικες fans. Στο πρώτο του στάδιο, το Ferrari Hublot eSports Series θα εστιάσει στην Ευρώπη και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε άλλες αγορές. Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, η AM Series και η Pro Series, με την πρώτη να ξεκινάει τους αγώνες τον Σεπτέμβριο και με τη συμμετοχή 24 eSports racers. Στους αγώνες θα χρησιμοποιηθεί το videogame Assetto Corsa.

Οι 12 ταχύτεροι κάθε κατηγορίας θα ανταγωνιστούν σε 4 αγώνες τον Οκτώβριο και οι τελικοί θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο. Ο νικητής θα πάει στην Ιταλία και θα εξασφαλίσει συμμετοχή στην ομάδα eSports της Ferrari. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 7 Αυγούστου και οι συμμετέχοντες θα δεχτούν συμβουλές από τον Charles LeClerc, τον ένα από τους δύο πιλότους της Scuderia Ferrari στην Formula 1.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*