Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Field Bosses trailer για το Bless Unleashed

*
Ο publisher Bandai Namco και η developer developer Round 8 Studio of Neowiz δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το action MMORPG Bless Unleashed, όπου παρουσιάζονται τα field bosses. Καθώς οι παίκτες διασχίζουν τον κόσμο του Bless Unleashed, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλά bosses που αποτελούν μοναδικές προκλήσεις και η νίκη αποφέρει σημαντικές ανταμοιβές. Για να μπορέσουν οι παίκτες να αντιμετωπίσουν τα τρομερά αυτά τέρατα, είναι καλύτερο να αναζητήσουν συμμάχους. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες να επιβιώσουν.

Το Bless Unleashed είναι παιχνίδι ανοιχτού κόσμου όπου παίκτες θα αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο σε μάχες PvP ή θα μπορούν να εξερευνούν σε co-op mode και να παλεύουν παρέα τα τεράστια μυθικά τέρατα που θα βρίσκουν στο δρόμο τους. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε με χρήση της Unreal Engine 4 και θα κυκλοφορήσει πρώτα για Xbox One.


Επιπλέον γνωρίζουμε πως θα είναι free-to-play και θα περιέχει 5 διαφορετικά classes χαρακτήρων, με δύο από αυτές να είναι οι Mage και Berserker. Για τώρα παραμένει άγνωστο σε ποια άλλα formats θα πρέπει να περιμένουμε το Bless Unleashed και πότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*