Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy VII Remake: Πιθανή η κυκλοφορία του πρώτου μέρους και στο PS5

*
Το πρώτο μέρος του Final Fantasy VII Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις αρχές του 2020, όμως πλέον έχουμε ενδείξεις για κυκλοφορία του και στο PS5, όταν αυτό λανσαριστεί.

Ο Yosuke Matsuda, CEO της Square Enix, ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα κυκλοφορίας του remake στις κονσόλες επόμενης γενιάς, κάτι στο οποίο δεν απάντησε αρνητικά, αλλά αντίθετα σχολίασε πως η εταιρεία ήδη σχεδιάζει με προσοχή τις κινήσεις της για τα next-gen συστήματα.


Πρόσθεσε μάλιστα πως όντως πιστεύει πως η ομάδα που εργάζεται πάνω στον τίτλο θα τον κάνει playable και στα δύο συστήματα (PS4 και PS5). Πάνω σε αυτή τη δήλωση δεν χρησιμοποίησε τον όρο PS5, αλλά τις κονσόλες νέας γενιάς, κάτι που μας δίνει την εντύπωση ότι ο τίτλος θα μπορούσε να διατεθεί και για το Xbox Scarlet.

Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι πως το Final Fantasy VII Remake είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στο PS4 στις 3 Μαρτίου του επόμενου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*