Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

First person sci-fi o νέος τίτλος του Ken Levine

Ο Ken Levine έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο του. Η νέα παραγωγή θα αποτελεί -πιθανότατα- ένα first person sci-fi game και ο χαρακτήρας του θα είναι customizable. Θα είναι ένα μικρό open-world RPG (δε θα διαδραματίζεται απαραίτητα σε εξωτερικούς χώρους) και η δομή του θα βασίζεται σε quests. Η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε από το κομμάτι της αφήγησης και τώρα υπάρχουν ήδη κάποια τμήματα από το gameplay. Σύμφωνα με όσα είπε ο Levine, η πλοκή δεν θα διαδραματίζεται όπως σε άλλα παιχνίδια της Telltale Games και ότι θα υπάρχει AI η οποία όμως θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή της Elizabeth στο BioShock Infinite.



Ακόμα, ο Levine ελπίζει πως το παιχνίδι θα έχει replayable narrative που θα μπορεί να προστεθεί με τρόπο παρόμοιο όπως τα expansions του Civilization. Το όλο project είναι εμπνευσμένο από ταινίες των Kubrick και Wes Anderson και για την ώρα αναπτύσσεται για PC. Δεν υπάρχει "φάρος", ίσως υπάρχουν vampires, ενώ η Freedom Force βρίσκεται ακόμα στο μυαλό του Levine. Ο Levine θα πραγματοποιήσει 1- 2 παρουσιάσεις στην PAX East το Μάρτιο, οπότε δεν αποκλείεται τότε να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*