Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Floyd Iraia & Multiplayer στο νέο trailer του Streets of Rage, την άνοιξη η κυκλοφορία του

Το Streets of Rage 4 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη για το PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam, όπως ανακοίνωσε ο publisher Dotemu. Δημοσιεύτηκε επίσης ένα τρέιλερ που μας παρουσιάζει τον τελευταίο playable character ονόματι Floyd Iraia, όπως ακόμη το online mode 2 παικτών και το offline mode 4 παικτών.

O Floyd Iraia, που όπως είπαμε παραπάνω είναι ο τελευταίος playable character που ανακοινώθηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Dotemu, έχει φοβερό damage λόγω των cybernetic χεριών του. Αν και το health recovery και το movement του είναι πιο αργά από τους άλλους, ο χαρακτήρας έχει το μεγαλύτερο range στο παιχνίδι καθώς και απίστευτη δύναμη, σιγουρεύοντας πως τα combo του θα είναι αποτελεσματικά απέναντι στους εχθρούς του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*