Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Forbidden romance trailer για το Yakuza Kiwami 2

*
Η Sega κυκλοφόρησε ακόμα ένα trailer για το πολυαναμενόμενο Yakuza: Kiwami 2 και μέσα από αυτό μπορείτε να σχηματίσετε καλύτερη άποψη για τη σχέση μεταξύ Kazuma Kiryu και Detective Kaoru Sayama. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Yakuza: Kiwami 2, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Β. Αμερική στις 28 Αυγούστου 2018, αποκλειστικά για το PlayStation 4, με τιμή €49,99. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή. Μάλιστα, οι προπαραγγελίες της φυσικής έκδοσης και τα first-run θα φτάσουν στους παραλήπτες με τη μορφή SteelBook που θα απεικονίζει τους Kiryu και Ryuji Goda. Το Yakuza: Kiwami 2 κυκλοφόρησε πρώτα στην Ιαπωνία και χρησιμοποιεί την ίδια game engine με το Yakuza 6: The Song of Life. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Παρόλο που έχω τερματίσει μόνο το πρώτο Yakuza στο PS2, θεωρώ ότι είναι καλή η κίνηση της SEGA να κυκλοφορήσει τα remakes των πρώτων δύο τίτλων.
      Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή και στους υπόλοιπους τίτλους της σειράς Yakuza, επειδή πιστεύω ότι το αξίζουν.

*