Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Έρχεται μεγάλο event για το κλείσιμο της τρέχουσας σεζόν του παιχνιδιού

*
Η τρέχουσα σεζόν του Fortnite οδεύει προς το κλείσιμό της και, για άλλη μια φορά, η Epic Games σκοπεύει να διαθέσει ένα μεγάλο event ειδικά για την περίσταση. Το Chapter 2 Season 7 του τίτλου επικεντρώνεται σε μια εξωγήινη εισβολή στο νησί και απ’ ότι φαίνεται οι παίκτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξουδετέρωση της απειλής.

Το event Operation: Sky Fire θα είναι live στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) και με αυτό οι παίκτες θα γίνουν ομάδα μαζί με έως και 15 συμμάχους για μια μυστική αποστολή που θα τους οδηγήσει μέσα στο Mothership των εξωγήινων κατακτητών. Όπως έχει συμβεί με αντίστοιχο event στο παρελθόν, ο κάθε παίκτης θα έχει μια και μοναδική ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της συγκεκριμένης αποστολής, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στην “ουρά” τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξή του Operation: Sky Fire.

Έως ότου έρθει η ώρα για την έναρξη του event που θα κλείσει το τρέχον season του Fortnite, εξακολουθούν να υπάρχουν χαρακτήρες και cosmetics για ξεκλείδωμα από το battle pass. Το Fortnite είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*