Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Διαρροή για το live event του Season 5 (trailer)

Ένας dataminer είναι υπεύθυνος για νέα διαρροή σχετικά με το live event του Season 5 του Fortnite. Πρόκειται για το event που θα είναι live στο τέλος του τρέχοντος Season, λίγο πριν από το αναμενόμενο Season 6.

Κάθε Season του Fortnite είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο theme και έρχεται με τη δική του ιστορία. Το theme του Season 5 αφορά στην προσπάθεια του Agent Jonesy να δημιουργήσει μια ομάδα με τους καλύτερους bounty hunter του διαστήματος ώστε να αποτρέψουν τους παίκτες από το να εγκαταλείψουν το νησί Battle Royal. Μέχρι στιγμής το Season 5 είχε πολλά crossovers, αλλά όχι πολλά καινούργια πράγματα από μεριάς story. Όμως τώρα, με το νεότερο patch 15.50, υπάρχουν ορισμένα teases για ένα μεγάλο live event που θα ολοκληρώνει το Season 5.

Σύμφωνα με τον dataminer Mang0e, το Zero Point θα παράξει 4 κύματα αποσταθεροποίησης καθώς πλησιάζουμε στο Season 6. Ο Mang0e ισχυρίζεται πως κάθε ένα από αυτά τα κύματα θα αποτελεί ένα mini-event. Αναφέρει μάλιστα πως το Zero Point θα προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του chat του παιχνιδιού και πως θα προσθέσει τα Phaser και Chorus audio effects. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα παραπάνω δεν προκύπτουν από κάποια ανακοίνωση από το Fortnite ή από την Epic Games, οπότε και θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε αν ευσταθούν τα λεγόμενα του dataminer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*