Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free to play από 12 Ιανουαρίου 2022 το PUBG: Battlegrounds (trailer)

Το επιχειρηματικό μοντέλο του PUBG: Battlegrounds αλλάζει από τις 12 Ιανουαρίου 2022, με το παιχνίδι να μετατρέπεται σε free to play.

Πάντως όσοι δεν έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι θα πρέπει να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο competitive Ranked Mode. Όπως ανακοίνωσε η Krafton θα γίνει διαθέσιμο το προαιρετικό Battlegrounds Plus upgrade και πληρώνοντας εφάπαξ $13, οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε Ranked και custom modes, ένα XP boost, in-game items και άλλα perks. Εκείνοι που έχουν πληρώσει γα να αποκτήσουν το παιχνίδι θα λάβουν το Battlegrounds Plus και όλα τα έξτρα δίχως επιπλέον χρέωση.


Σύμφωνα με τον CEO της Krafton, CH Kim είναι η κατάλληλη εποχή για να μετατραπεί το PUBG: Battlegrounds σε free to play, κάτι που θα προσελκύσει νέους παίκτες. Ήδη το PUBG: Battlegrounds βρίσκεται στα χέρια 75 εκ. παικτών και τον μήνα που προηγήθηκε ο μέσος, καθημερινός αριθμός τους στο Steam ήταν πάνω από 146.000, νούμερο που διπλασιάζεται σε ώρες αιχμής. Η λογική λέει ότι από τις 12 Ιανουαρίου και μετά, θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*