Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fully playable έκδοση του ακυρωμένου Dinosaur Planet του Nintendo 64 διέρρευσε στο διαδίκτυο (video)

*
Μια ομάδα χρηστών ανέβασε στο διαδίκτυο μια fully playable έκδοση του Dinosaur Planet, ενός τίτλου της Rare για το Nintendo 64 που ακυρώθηκε και δεν κυκλοφόρησε επίσημα ποτέ. Το Forest of Illusion Group ανέβασε τα σχετικά αρχεία στο διαδίκτυο και σημειώνει πως είναι μέρος μιας ιδιωτικής συλλογής ενός Σουηδού. Τα αρχεία «μαρτυρούν» πως προέρχονται από την τελευταία έκδοση του τίτλου που δούλεψε η Rare, αφού έχουν επεξεργαστεί τελευταία φορά την 1η Δεκεμβρίου του 2000. Τα αρχεία δεν περιλαμβάνουν ολόκληρο το game και για να «τρέξουν» απαιτούν κάποιον emulator. Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα 50 λεπτών στον παρακάτω player.



Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 1999 και λίγο μετά, ο Shigeru Miyamoto και οι επικεφαλής της Nintendo, αποφάσισαν να μετατραπεί σε Star Fox game, κάτι με το οποίο η Rare δεν ήταν σύμφωνη. Η έκδοση που έχει διαρρεύσει πάντως πρέπει να περιλαμβάνει κάποιες πρώτες αλλαγές, αφού -όπως μπορείτε να δείτε- έχει και τον Fox McCloud. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*