Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

G2A: Προσπάθησε να πληρώσει Μέσα για δημοσίευση άρθρων που υποστηρίζουν το marketplace

*
Ίσως έχετε ακούσει το G2A, το ομολογουμένως τεράστιο και δημοφιλές marketplace από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί φθηνά Steam keys, όπως επίσης μπορεί να έχετε ακούσει και για την κακή του φήμη, ιδιαίτερα για την πιθανότητα να πουλάει κλεμμένα παιχνίδια.

Έχουν γίνει στο παρελθόν αναφορές για διάφορους πρώην συνεργάτες του G2A - γενικά το marketplace έχει κατά καιρούς στρατολογήσει πολύ κόσμο στο χόρο του YouTube και του Twitch (μεταξύ φυσικά άλλων) – οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να συνεργαστούν με έναν οργανισμό ο οποίος παρέχει στους παίκτες Steam keys χωρίς εγγύηση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχει υψηλή πιθανότητα αυτά τα Steam keys να είναι κλεμμένα (φημολογείται πως γίνεται μεταπώληση από ανθρώπους που παρέχουν στο marketplace παιχνίδια που απέκτησαν μέσω κλεμμένων πιστωτικών καρτών).


Το G2A λοιπόν έστειλε mails σε κάποια μέσα του εξωτερικού, με τα οποία τους αναφέρει πως έγραψε ένα “αμερόληπτο” άρθρο που εξηγεί πως το να μεταπωλήσει κανείς κλεμμένα Steam keys είναι αδύνατο και στη συνέχεια τους ζήτησε να το δημοσιεύσουν (αφού πληρωθούν φυσικά) χωρίς να αναφέρουν το ίδιο το G2A ως υπεύθυνο του εν λόγω άρθρου ή να το δημοσιεύσουν ως χορηγούμενο.



Αυτή η κίνηση φυσικά δεν άρεσε στους παραλήπτες και το νέο εμφανίστηκε στο Twitter, κάτι στο οποίο το G2A αντέδρασε σχεδόν αμέσως λέγοντας πως υπεύθυνος του “απαράδεκτου” αυτού αιτήματος είναι υπάλληλός του που έδρασε χωρίς άδεια και πως θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ύστερα πάντως και από τις τελευταίες αναφορές που θέλουν το G2A να αγοράζει ads της Google για συγκεκριμένα παιχνίδια, διάφοροι developers δήλωσαν πως θα προτιμούσαν οι παίκτες να παίρνουν πειρατικά τα παιχνίδια τους, παρά να τα αγοράζουν από την πλατφόρμα του.

Πλέον δηλαδή η κατάσταση δείχνει ιδιαιτέρως άσχημη για το G2A και περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*