Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GDC 2020: PlayStation και Facebook ακυρώνουν κι εκεί την παρουσία τους λόγω κορονοϊού

*
Τόσο το PlayStation, όσο και το Facebook (Oculus) ανακοίνωσαν πως δεν θα παραστούν τελικά στο GDC 2020, λόγω του φόβου που έχει δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη ματαίωση αρκετών events και την απόσυρση εταιρειών από οποιαδήποτε εκδήλωση μπορεί να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο σε μικρό χώρο. Ο ιός έχει προσβάλλει μέχρι στιγμής πάνω από 75 χιλιάδες ανθρώπους και έχει προκαλέσει τον θάνατο σε πάνω από 2 χιλιάδες από αυτούς. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων μπορεί να βρίσκεται συγκεντρωμένη εντός των συνόρων της Κίνας, ωστόσο η παγκόσμια κοινότητα ανησυχεί και το δείχνει πλέον με τον πιο έντονο τρόπο. Το Facebook σημείωσε πως στο πλαίσιο του event θα κάνει ανακοινώσεις, ωστόσο λογικά αυτές θα γίνουν σε μορφή video. Η Sony σημείωσε πως πήρε αυτήν την απόφαση με σκεπτικό να προστατέψει πάνω απ’ όλα την υγεία των συνεργατών της. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Sony ακύρωσε και την παρουσία της στο PAX East, όπου και αναμενόταν να έχει playable κώδικα του The Last of Us Part II.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*