Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GOG Galaxy: Client update με δυνατότητα “πισωγυρίσματος”

Η beta version του GOG Galaxy client μόλις έλαβε νέο update φτάνοντας στην έκδοση 1.1. Το σημαντικό σε αυτή είναι πως προσφέρει μηχανισμό “διόρθωσης” λαθών για τα games σας αν κάποιο patch σας τα έκανε μαντάρα. Στην ουσία σας επιτρέπει να επαναφέρετε τα games σας σε προηγούμενο στάδιο, στο οποίο βρίσκονταν πριν π.χ. κάποιο patch ή update που δημιουργεί προβλήματα, μειώνοντας αρκετά τον κίνδυνο του να μην μπορείτε να παίξετε τον τίτλο σας λόγω κακού patch. O Piotr Karwowski του GOG.com παρουσιάζει το συγκεκριμένο feature ως παράκληση του κοινού αλλά και ουσιαστική βοήθεια και βελτίωση στον έλεγχο του κοινού στη βιβλιοθήκη του.



Πέραν αυτού το νέο update φέρνει στον client αυξημένη ταχύτητα, βελτιώσεις στο friend system, download pausing/resuming και μικρές αλλαγές στο UI.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Πολύ ωραίο ακούγετε αλλά ίσως δύσκολο να γίνει.Επίσης τι θα γίνει με τα saves του χρήστη;Ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα από το πισωγύρισμα.

*