Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GOG: Έκπτωση 90% σε τίτλους Duke Nukem

Η δημοφιλής πλατφόρμα GOG αποκάλυψε ότι δίνει στους PC gamers μια ευκαιρία να αποκτήσουν κλασικούς τίτλους της σειράς Duke Nukem έναντι γενναίας έκπτωσης, πριν απομακρυνθούν από τις λίστες της στις 31 Δεκεμβρίου. Η αφαίρεση των τίτλων από το GOG φαίνεται να είναι προσωρινή, καθώς εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους νέους κατόχους των δικαιωμάτων του franchise για να επαναφέρουμε τους τίτλους το συντομότερο δυνατόν». Όπως και να έχει, είναι μια καλή ευκαιρία να τους αποκτήσετε είτε ξεχωριστά (με έκπτωση 75%) είτε ως πακέτο με μόλις €2.36.



Μπορείτε να βρείτε την εν λόγω προσφορά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Ειλικρινά απορώ με τον κόσμο τί έβρισκε στο Duke Nukem και το έκανε τότε επιτυχία. Έστω κι αν τότε ήταν άλλες εποχές σε πολλούς τομείς. Έκτοτε η σειρά έχει γίνει ανέκδοτο και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί χωρίς λόγο.

*