Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game Boy Color ROMs στο Νintendo 3DS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένας τρόπος μέσω του οποίου οι κάτοχοι του Nintendo 3DS μπορούν να παίζουν στη φορητή τους κονσόλα downloaded Game Boy Color ROMs. Προκειμένου να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο θα πρέπει καταρχάς να υπάρχει στην κονσόλα τουλάχιστον ένας τίτλος του Game Boy Color, ο οποίος έχει αποκτηθεί νόμιμα μέσω του 3DS eShop. Κάνοντας παύση στο -νόμιμα αγορασμένο τίτλο- οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται στον browser του 3DS και να κατεβάζουν ROMs του GBC τα οποία έπειτα μπορούν να τρέχουν μέσω του παιχνιδιού το οποίο συνεχίζει να παραμένει σε κατάσταση παύσης. Αυτό δεν δουλεύει στα νέα Nintendo 3DS τα οποία χρησιμοποιούν έναν updated browser, αλλά στα «προηγούμενα» μοντέλα 3DS και 3DS XL. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video όπου παρουσιάζεται η όλη διαδικασία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Ωραιο κολπο, αλλα δεν ειναι λυσεις τωρα αυτα τα πραγματα... Πολυς μπελας. Εγω αναρωτιεμαι γιατι δε βγαζουν παιχνιδια του advance στην virtual console και του snes! Αν ειναι δυνατον! Ενω εχουν ηδη δωσει μεσω του ambassador program το minish cap, οποτε προφανως και ειναι εφικτο...Τι στο καλο, δε θελουν τα λεφτα μας?

*