Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game sharing για τους ψηφιακούς τίτλους και στο Nintendo Switch

*
To system update 6.0 για το Nintendo Switch προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα είναι καλοδεχούμενη από το σύνολο των κατόχων της υβριδικής κονσόλας. Πιο συγκεκριμένα, δίχως ιδιαίτερες προϋποθέσεις και κανόνες, οι παίκτες μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει ψηφιακά και σε άλλο Nintendo Switch. Αυτό είναι εφικτό, ορίζοντας μια κονσόλα ως primary και στη συνέχεια κάνοντας log-in στην άλλη. Αν κάποιος παίζει στο δεύτερο Switch και ένας άλλος ξεκινήσει το ίδιο παιχνίδι στην primary κονσόλα, τότε η δράση στο δεύτερο διακόπτεται. Επιπλέον παίζοντας στο δεύτερο Switch, υπάρχει η απαίτηση αυτό να παραμένει συνεχώς online. Στα θετικά εντάσσεται και η δυνατότητα επανακαθορισμού της primary κονσόλας. Ουσιαστικά, έστω και με καθυστέρηση, η Nintendo αποφάσισε επιτέλους να προσφέρει στους παίκτες, ότι και οι ανταγωνιστές. Τέλος, άλλα χαρακτηριστικά του system update 6.0 περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανεβάσματος έως τεσσάρων εικόνων ταυτόχρονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, cloud saves για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Online και Captain Toad user icons.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*