Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameLoading: Ντοκιμαντέρ για το indie gaming

Το indie game community έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τη διάθεση των κατάλληλων development tools, ενώ παράλληλα η ψηφιακή διανομή είναι πλέον πιο προσιτή για τα ανεξάρτητα στούντιο. Έτσι λοιπόν, οι κινηματογραφιστές του StudioBento (Lester Francois και Anna Brady) θέλοντας να καταγράψουν την μέχρι τώρα πορεία της κοινότητας, το 2013 κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέσω Kickstarter 50.000 δολάρια, για να δημιουργήσουν ένα νέο ντοκιμαντέρ. Δύο χρόνια μετά και αφού πραγματοποιήθηκε ακόμα μία καμπάνια στην γνωστή crowdfunding πλατφόρμα, η StudioBento παρουσιάζει το GameLoading: Rise of the Indies.



Το εν λόγω film χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί και σε αυτό παρουσιάζονται μεταξύ άλλων οι Davey Wreden (The Stanley Parable), Rami Ismail (Vlambeer) και Zoe Quinn (Depression Quest). Μπορείτε να παρακολουθήσετε το release trailer στη συνέχεια, ενώ να σημειωθεί ότι η παραγωγή διατίθεται ψηφιακά μέσω Steam, iTunes, PSN και Xbox Video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*