Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameStop: Κλείνει άλλα 320 καταστήματα μέσα στον επόμενο χρόνο

*
Το GameStop επιβεβαίωσε ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα κλείσει άλλα 320 από τα καταστήματά του. Η εταιρεία έχει ήδη κλείσει 321 καταστήματα μέχρι και το Φεβρουάριο του 2020 στο πλαίσιο εσωτερικής αναδιοργάνωσης και για να μπορέσει να επιβιώσει στις αλλαγές που έχουν επέλθει στην αγορά του retail. Όπως φαίνεται λοιπόν, σχεδόν άλλα τόσα θα κλείσουν μέσα στο επόμενο 12μηνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι και το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε παρά το γεγονός ότι τα καθαρά έσοδα για το προηγούμενο οικονομικό έτος έφτασαν τα 21 εκατομμύρια δολάρια. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι τοποθεσίες των καταστημάτων που θα κλείσουν, καθώς η αλυσίδα επεκτείνεται και εκτός ΗΠΑ. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Jim Bell σημείωσε πάντως σε ενημέρωση των μετόχων ότι η εξέλιξη αυτή δεν έρχεται ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορονοϊού που πλήττει όλον τον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*